La ”vânătoare” de români în Italia

0
0

Dacă nu se duce Mohamed la munte vine muntele la Mohamed! Gorjenii aflați la muncă în Italia vor afla din străinătate ce joburi li se oferă acasă. Bursa internațională va avea loc la Torino, de pe 5, până pe 7 noiembrie. Misiunea de a prezenta oferta pentru întreaga țară le revine anul acesta reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj.

Pentru că mai au doar o săptămână la dispoziție, reprezentanții AJOFM Gorj au început deja să pună pe listă toate locurile de muncă vacante din România. Și italienii pot să intre în cursă.

Gorjenii care au rudele plecate la muncă în străinătate speră să vină cât mai repede acasă, prin intermediul acestui eveniment.

Nu doar românii ar putea fi atrași aproape de casă. Și străinii sunt la fel de entuziasmați, chiar dacă vor fi nevoiți să plece departe de familie.

Bursa Internațională a Locurilor de Muncă a devenit o tradiție în Italia, iar la ediția de anul acesta va participa și România alături de Danemarca, Franța, Norvegia și Olanda.