L-au bătut până l-au băgat în spital

autor: tv sud // 31 07 2018 // Vizualizari

”La data de 30 iulie a.c., Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de un tânăr de 30 de ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 28 iulie a.c., în timp ce se afla pe terasa unui local de alimentație publică din municipiul Motru, a fost agresat fizic de 4 bărbați, provocându-i leziuni care au necesitat 8 – 9 zile îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificați doi bărbați de 33 de ani, din comuna Balta, județul Mehedinţi, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Timişoara și un bărbat de 35 ani, din municipiul Motru, care au dobândit calitatea de suspecţi în cauză, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În baza probatoriului administrat în dosar, s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru cei 4 bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Urmează ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a transmis IPJ Gorj.