Judecat după ce a prădat avocata

- Advertisement -

Lovitură după lovitură din partea magistraților pentru tânărul acuzat că a prădat o avocată din Târgu-Jiu! Bărbatul recidivist a fost trimis în judecată pentru furt calificat. Instanța a analizat și măsura de arestare preventivă dispusă înainte de Crăciun. Anchetatorii au descoperit că și-a ales victima după ce a studiat atent calitatea termopanelor de la apartament. În interior a găsit bijuterii în valoare de câteva mii de euro.

Tânărul de 25 de ani, din orașul Rovinari, acuzat că a furat bijuterii în valoare de 10.000 de lei din casa unei avocate din cadrul Baroului Gorj, a fost trimis în judecată pentru furt calificat. Bărbatul a cerut să fie eliberat în timpul procesului. Magistrații de la Judecătoria Târgu-Jiu au analizat măsura de arestare preventivă dispusă înainte de Crăciun și au decis să o mențină.

Prejudiciul a fost recuperat. Acesta și-a ales victima, după ce a studiat atent calitatea termopanelor, ajungând la concluzia că proprietarul este înstărit. Ghinionul său a fost însă că a dus aurul la amanet.

Bărbatul din Rovinari a devenit celebru în 2009, când a ajuns în arest pentru șase spargeri în timp record. Săptămâna trecută, alți doi avocați, soț și soție, au fost păgubiți. Hoții nu au fost prinși. În interiorul casetei care era montată pe podea se aflau pietre prețioase în valoare de 50.000 de lei, două ceasuri de aur și alte bijuterii. Mai mult, infractorii ar fi sustras și aparatura de înregistrare a sistemului video de supraveghere. Reprezentanții Inspectoratului Județului de Poliție Gorj susțin că au deja un cerc de suspecți.

Articole recente