Joacă fotbal de plăcere

0
0

Pandurii Târgu Jiu conduce Liga 1 şi, dacă tot a ajuns în vârf, nu vrea să cedeze poziţia de lider nici după jocul cu Ceahlăul, din etapa a treia. Oltenii nu şi-au propus însă să câştige campionatul, ci să practice un fotbal spectaculos.

Pandurii vor să fie revelaţia campionatului şi în acest sezon. Din fericire, în acest an jocul spectaculos a fost şi eficient. Băieţii lui Grigoraş au strâns maxim de puncte şi au marcat de opt ori în două jocuri.

Incert până în ziua meciului de la Mediaş, Alexandru Maxim a fost unul dintre jucătorii esenţiali la ultimul succes. Fotbalistul adus de la Espanyol Barcelona nu se gândeşte la obiective măreţe, ci speră ca echipa sa să fie mai bună decât anul trecut.

Maxim a avut probleme şi la antrenamentul de astăzi, când s-a antrenat separat, însă nu se pune problema ca el să lipsească de pe teren cu Ceahlăul.

Pandurii vor să-şi menţină prima poziţie şi după etapa a treia. Banii nici nu mai contează în această situaţie. Locul 1 le asigură o cotă mult mai bună şi pot face pasul spre o echipa cu pretenţii.

Pandurii joacă în acest sezon pe aceleaşi prime ca in campionatul trecut: câte 500 euro punctul. După primele două etape, fiecare jucător titular va încasa câte 3.000 de euro.