Iriza, Aurel Popescu și Ișfan, în aer

0
0

Deputatul Scarlat Iriza, viceprimarul Aurel Popescu și inspectorul șef al ISJ Gorj, Ion Ișfan, l-au însoțit pe Marin Condescu în deplasarea de la Braga.  Aceasta a fost echipa care l-a însoțit pe bossul de la Pandurii în Portugalia, de această dată, după ce la Talim și în Israel a mers însoțit de vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ciprian Florescu și senatorul Toni Mihail Greblă. Prin deplasările pe care le face, Condescu consilidează prietenile cu oameni influenți are este bine să îi aibă aproape în perioada care urmează.

Dragostea pentru fotbal și echipa Pandurii, i-a reunit pe Marin Condescu, Scarlat Iriza, Ion Ișfan și Aurel Popescu și de această dată. Cu același avion cei patru au zburat spre Portugalia, acolo unde echipa urma să dispute meciul cu Braga. Gurile rele susțin însă că este vorba de ceva mai mult, în sensul că a ar fi fost și un bun prilej pentru a purta o serie de discuții legate de subiecte comune.

Tactica plecării cu echipa pentru a discuta probleme personale și a pune la cale strategii, nu este de noutate. Plecarea anterioară în Israel a lui Marin Condescu împreună cu liderii de sindicat din FNME a trezit o serie de suspiciuni conform cărora aceștia ar fi pus la cale cvasi-strategii pentru a desemna o persoană, din cercul de apropiați, care ar putea să îi ia locul în fruntea federației. Alături de Condescu au fost sindicaliștii Constantin Mitrescu, Marin Golea sau Viorel Temelescu. În acest timp în jurul președinelui celei mai mari federații sindicale din Bazinul Olteniei circulau o serie de nemulțumiri, fiind voci care îi cereau să plece din fruntea FNME. Sprijinul sindicaliștilor menționați s-a resimțit din plin, aceștia neimaginându-și viața fără condescu președinte la federație. În excursie a fost și Ciprian Florescu, vicele de la Consiliul Județean. Și plecarea la Talim s-a făcut cu cântec. Cel care l-a însoțit pe parcursul deplasării pe Condescu a fost senatorul de două mandate, Toni Mihail Greblă. Acesta este un alt susținător înfocat al liderului, pentru care este dispus să facă orice.

Președintele Consiliului de Administrație al Clubului Pandurii, Marin Condescu, a reușit să-și plimbe prietenii peste tot. Mai întâi i-a dus pe Toni Greblă și pe Cirpain Florescu la Talim și în Israel, iar acum a venit și rândul celorlalți. Singurul care trișează este Ion Ișfan, care a profitat de Condescu și a plecat cu echipa în toate deplasările. Astfel vedem fețe noi, cum ar fi deputatul Scarlat Iriza, un apropiat al lui Condescu, dar și viceprimarul Aurel Popescu. Condescu nu și-a uitat nici apropiații din federație. La deplasarea în Tel Aviv, președintele Fderației Naționale Mine Energie i-a luat și pe sindicaliști pe care i-a dus să viziteze orașul sfânt Ierusalim. Vegheați de lumina sfântă, aceștia au pus la cale strategia de atac pentru când se vor întoarce în țară.