Iordache și Orban, proiect comun pentru Gorj

autor: Marinel // 22 09 2021 // 78 Vizualizari

Senatorul liberal Ion Iordache, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, au făcut un proiect comun pentru județul Gorj. Proiectul lui Iordache, ”Forța Dreptei- Forța Gorjului”, a fost semnat și de Orban și prevede un program pentru perioada de tranziție energetică, perioadă în care vor dispărea mii de locuri de muncă din minerit și energie.

Ion Iordache a specificat că a preferat să nu se implice prea mult în actuala luptă pentru putere din Partidul Național Liberal, ci să gândească proiecte benefice pentru județul Gorj, grav afectat de tranziția energetică.
Programul gândit pentru Gorj de către Ion Iordache a fost prezentat tuturor factorilor de decizie de la nivel național, dar și parlamentarilor din județ.
Faptul că Ludovic Orban și-a dat semnătura pe programul ”Forța Dreptei- Forța Gorjului” este un lucru important, susține Iordache. Totodată, acesta susține că programul poate suferi modificări.
Programul realizat de senatorul Iordache are 11 puncte. Unul dintre cele mai importante se referă la necesitatea lansării unui program guvernamental de finanțare a investițiilor special pentru județele afectate de procesul de decarbonare.