Iohannis, fără reacţie

autor: tv sud // 30 06 2014 // 2.736 Vizualizari

Deşi a fost susţinut de liberalii gorjeni noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, refuză să comenteze situaţia tensionată care există la organizaţia din Gorj. Cu ocazia Congresului PNL, desfăşurat la Bucureşti, Iohannis a fost întrebat de reporterii TV SUD despre filiala din județul nostru, însă nu vrut să facă niciun fel de comentariu. Ba mai mult, a fost vizibil deranjat de întrebare.

Liderul PNL, Klaus Iohannis, nu vrea să vorbească despre problemele de la Gorj ale organizaţiei. Primarii liberali din judeţ îi cer demisia preşedintelui interimar, Dian Popescu, şi se pare că nici Iohannis nu îl are la suflet pe senator. Întrebat de un reporter TV SUD despre situația de la Gorj, liderul de la centru nu a dorit să facă niciun comentariu.

Liberalul Claudiu Săftoiu nu este de acord cu solicitarea primarilor din Gorj de înlocuire a lui Dian Popescu de la cârma organizaţiei judeţene.

Rămâne de văzut dacă, după ce a câştigat şefia Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, îl va mai menţine în funcţie pe Dian Popescu la organizaţia judeţeană.