Inspecţie pe şantier

0
0

Inspecţie pe şantier, urmată de o reacţie rar întâlnită la Târgu-Jiu! Reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă au venit astăzi la Gorj şi au fost surprinşi când au văzut cum arată sediul aflat în reabilitare. Nu au fost nemulţumiţi, ci extrem de încântaţi, chiar dacă lucrările nu sunt deocamdată finalizate. Vestea bună pentru 11.000 de şomeri este că îi vor vedea pe angajaţi cum lucrează pentru ei, întrucât birourile nu vor mai avea uşi.

Peste un milion de lei a costat extinderea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. Reprezentanţii instituţiei au verificat astăzi stadiul lucrărilor, în prezenţa superiorilor din Capitală.

Dacă în alte cazuri inspecţia este urmată de mustrări, de această dată nu s-a întâmplat aşa.

Reprezentanţii ANOFM, care au venit la Gorj, pentru prezentarea proiectului intitulat „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, au avut un singur lucru de spus.

Deşi termenul de finalizare la sfârşitul lunii octombrie, s-au dat asigurări că inaugurarea va fi făcută în luna septembrie.

Muncitorii nici nu aveau cum să nu fie în grafic, întrucât reprezentanţii AJOFM Gorj au fost cu ochii pe ei, din birouri. Şi târgujienii s-au declarat încântaţi.

În prezent, în judeţul Gorj, peste 10.000 de şomeri sunt în evidenţele AJOFM Gorj, dintre care doar jumătate sunt indemnizaţi.