Înscrieri record la AJVPS Gorj

0
0

Înscrieri record la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Gorj. În primele două luni ale acestui an s-au înscris peste o mie de iubitori ai pescuitului. Înscrierile s-au reluat începând cu 1 ianuarie și se așteaptă ca. până la la finele acestui an. numărul pescarilor să ajungă la aproximativ 4.000.

Încă de la începutul anului, pasionații pescuitului au dat năvală la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Gorj pentru a deveni membrii, astfel încât să poată prindă pești cu acte în regulă în apele din Gorj. Așa se face că, în primele două luni ale acestui an, numărul celor înscriși în cadrul asociației se ridică la peste o mie de persoane. Lista rămâne deschisă, spune directorul AJVPS Gorj, Niculae Tonca. Acesta precizează că înscrierile oscilează de la o perioadă la alta:.

În această perioadă, pescarii nu au voie să prindă știucă și nici păstrăv, aceste două specii aflându-se în prohibiție:.

În perioada de prohibiție, când pescuitul este interzis la orice specie, membrii AJVPS Gorj desfășoară activități de populare a apelor din județ cu diferite specii de pește.