Înger și demon

autor: tv sud // 30 04 2013 // 2.732 Vizualizari

Mijlocașul pandurilor, Cornel Predescu, a marcat primul său gol la Târgu Jiu, chiar împotriva fostei sale echipe, Gloria Bistrița. Imediat după gol, Predescu a intervenit violent la Bucur, provocându-i acestuia o fractură de tibie. Și el a ieșit accidentat după câteva minute, fiind diagnosticat cu leziune a ligamentului colateral stâng.

Dramă pentru bistrițeanul de 30 de ani, Cătălin Bucur, la Târgu Jiu. Decarul oaspeților a suferit o fractură de tibie în urma unei intervenții brutale a lui Predescu și va fi indisponibil mai multe luni. În drum spre ambulanță, Bucur a fost consolat de pandurul Cosmin Băcilă, și el trecut prin astfel de momente în 2011 când a suferit o dublă fractură, de tibie și peroneu.
Și foștii bistrițeni, Anton și Predescu, au mers la spital imediat după meci pentru a-l încuraja pe Bucur. Tehnicianul Nae Manea nu va mai putea conta pe fotbalistul său în acest sezon.

Și Cristi Pustai și-a exprimat părerea de rău pentru incident. Accidentat și el în aceeași fază, Predescu va sta și el două săptămâni.

Cornel Predescu a ajuns la cota de 7 goluri stagionale, șase dintre ele fiind reușite în tricoul bistrițenilor. La Pandurii din iarnă, Predescu a evoluat în patru jocuri, reușind și un gol chiar împtirva fostei sale echipe.