Infirmeria Energia

autor: tv sud // 31 10 2013 // 3.163 Vizualizari

Probleme de efectiv la Energia Pandurii Târgu Jiu ! Echipa de handbal masculin are cinci jucători cu probleme medicale iar doi sunt la lotul național. Pentru a efectua antrenamentele, Liviu Andrieș a apelat și la foștii săi jucători Mazilu și Ghiră, retrași din activitate.

Handbaliștii gorjeni cad ca spicele. După mai vechii indisponibili Dinescu și Mureșan, și Dragnea a ajuns pe mâna medicilor. Dorin Dragnea suferă de amigdalită și a fost internat în spital. Ilieș și Vali Popescu au căzut și ei după antrenamentele dure din ultimul timp și au nevoie de repaos.

Oficialii Energiei așteaptă verdictul medicilor în cazul Mureșan, jucătorul având, se pare, o accdientare destul de gravă, ascunsă de jucător.

În lipsă de efectiv, Liviu Andrieș i-a primit la antrenament și pe foștii săi jucători Mazilu și Ghiră. S-a vorbit chiar și de o revenire a interului Ionuț Mazilu, însă Andrieș respinge această idee.

Energia are doi jucători și la națională, Asoltanei și Acatrinei. România joacă mâine cu Italia și duminică cu Slovacia în preliminariile Campionatului Mondial din 2015, iar Andrieș speră ca băieții lui să revină victorioși și apți la echipă.

Liga Națională de handbal masculin este întreruptă pentru jocurile naționalei. Campionatul se reia pe data de 10 noiembrie, cu etapa a 8-a.