Încep negocierile

autor: tv sud // 30 05 2014 // Vizualizari

Reacțiile liderilor politici după schimbarea majorității din Consiliul Judeţean au fost contradictorii. Social democrații cred că este o majoritate de conjunctură care se va schimba până săptămâna viitoare, în timp ce liderii de dreapta spun că vor face toate demersurile pentru ca noua majoritate să se mențină.

Scandalul de astăzi de la consiliul județean are o miză extremă pentru toate forțele politice implicate. Social democrații și-au manifestat convingerea că, până saptămâna viitoare, mulți consilieri se vor răzgândi.

Președintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, a explicat că noua majoritate pune în pericol funcția de vicepreședinte în consiliul județean deținută de Ciprian Florescu dar este rezervat cu privire la longevitatea noii majorități.

Și liberalii sunt fermi pe poziții atunci când vine vorba de colaborarea lor cu PSD mai ales ca au reactionat la ideea ca oamenii lor vor fi schimbati din functii.

Mingea este în terenul celor de la PP DD care pot forma o majoritate atât cu forțele de dreapta cât și cu PSD.

În mod cert, până săptămâna viitoare, forțele politice vor fi angajate într-o luptă de gherilă care va aduce victoria în tabara care va negocia cu mai multă abilitate.