Încearcă surpriza

autor: tv sud // 31 01 2014 // 2.674 Vizualizari

Misiune infernală pentru baschetbaliștii gorjeni. Energia joacă luni pe terenul surprinzătorului lider, CSU Sibiu. În plus, trupa lui Nini are și o absență de marcă în lot. Unul dintre titulari, pivotul Dalibor Djapa, accidentat runda trecută, este indisponibil circa două luni.

Energia s-a prezentat neașteptat de modest în acest an. Mai mult, trupa gorjeană a pierdut și unul dintre oamenii de bază, pivotul Dalibor Djapa, accidentat etapa trecută, cu U Cluj. Astfel că așteptările sunt puține, în special pe terenul liderului CSU Sibiu, echipă care a câștigat și în tur, la Târgu Jiu. Sibienii au și un moral beton după ce au obținut două victorii prețioase cu CSM Oradea și BC Mureș în utlima săptămână.

Energia caută un înlocuitor pentru Djapa, însă soluțiile par a veni tot din interior. Nini își pune speranțe în doi jucători, Vlaicu și Alionescu, pe care i-a folosit doar în meciurile de duzină.

Louis Darby rămâne omul cheie al oltenilor chiar dacă cu U Cluj s-a pierdut pe mâna lui. Americanul crede că Energia are puterea să învingă la Sibiu chiar și fără Djapa.

Cei de la Energia se plâng și de arbitraje, dubioase în anumite meciuri.

CSU Sibiu-Energia se dispută luni, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu.