Îl susțin pe Ciobotărică

autor: tv sud // 29 04 2016 // 1.859 Vizualizari

Prezentarea programului de viitor făcută de managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciobotărică, la Ministerul Energiei a fost una de succes. Secretarul de stat, Corina Popescu, a anunțat că apreciează munca depusă de actualul manager, iar acesta va beneficia de tot sprijinul ministerului de resort. În cadrul acestei întrevederi s-au purtat discuții despre strategia pe lignit.

Laurențiu Ciobotărică a mers la București, alături de Daniel Antonie și Constantin Bălășoiu pentru a le prezenta celor din Ministerul Energiei strategia pe lignit și planul de restructurare de la CEO. Rezultatul întrevederii a fost unul bun.

Măsurile de eficientizare propuse de membrii grupului de lucru Lignit se axează pe: concentrarea activității în perimetrele miniere cu potențial de eficiență maximă; închiderea activităților neviabile; scoaterea din funcțiune a utilajelor miniere cu performanțe scăzute; redistribuirea și redimensionarea personalului în cadrul activității miniere. Săptămâna viitoare, membrii grupului de lucru Lignit va prezenta un material complet despre starea și perspectivele sectorului lignit, se arată într-un comunicat al Ministerului Energiei.