Îi prinde Revelionul la muncă

0
0

Revelionul este considerat ocazia perfectă de hoţii care vor să dea lovitura şi să intre în casele oamenilor aflaţi în stradă ca să admire focul de artificii. Tocmai de aceea sute de poliţişti se vor afla la serviciu. Pentru oamenii legii va fi doar o noapte obişnuită, pe care o vor petrece în slujba gorjenilor. Aceştia au şi câteva sfaturi pentru cei care vor să nu devină victimele infractorilor.

Poliţiştii rutieri se vor bucura din stradă de focurile de artificii de la miezul nopţii. În total, 400 de oameni ai legii vor fi la muncă pentru ca gorjenii să aibă parte de un Revelion liniştit. Aceştia au câteva sfaturi, care, dacă vor fi respectate, vor ajuta la prevenirea evenimentelor neplăcute. Mare atenţie trebuie să fie acordată în aceste zile la colindătorii care se pot transforma rapid în infractori.

Acţiuni vor fi organizate şi pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vor fi folosite toate aparatele radar pentru prevenirea excesului de viteză. La fel de important este să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoane necunoscute sau în stare de ebrietate. Dacă sunteţi agresaţi pe stradă, nu ezitaţi să cereţi sprijinul celorlalţi trecători, iar atunci când aţi fost martorii unor manifestări violente anunţaţi imediat Poliţia!