I SE CERE DEMISIA DIN GUVERN

autor: Costin Soare // 24 07 2021 // 100 Vizualizari

Petiţie pentru demiterea ministrului Mediului. Organizaţia de protecţia mediului Agent Green a iniţiat o petiţie pe care a distribuit-o pe reţelele de socializare, joi seară, cu mesajul: ”Semnează şi trimite-l pe ministrul Tanczos Barna să plimbe ursul”.

”Premierul României trebuie să îşi aleagă pentru mediu un ministru spcialist în ştiinţele naturi, care iubeşte deopotrivă natura, oamenii şi animalele sălbatice. În cele 6 luni care au trecut de când România îl are ca ministru al mediului pe Tanczos Barna nu s-a schimbat nimic în bine. Ba din contră. Acest ministru a coalizat cu vânătorii de trofee, cu mafia lemnului şi blochează iniţiative legislative benefice naturii, precum şi finanţări cheie pentru rezolvarea unor probleme de mediu. Singurele victorii pentru natură sunt cele în instanţele de judecată.

Mentalitatea la minister nu s-a schimbat deloc. Natura nu este văzută ca suport al vieţii, ci ca pe o piedică care trebuie rezolvată”, se arată în petiţia iniţiată de organizaţia de protecţie a mediului.