I-a dat foc la casă

autor: Costin Soare // 25 07 2021 // 101 Vizualizari

Politistii din Caracal, au fost sesizați prin apel de urgenţă 112, de o femeie de 35 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un apartament.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, stabilind faptul că persoane necunoscute ar fi turnat un lichid inflamabil și ar fi aprins un covoraș aflat în scara blocului, în dreptul unui apartament, în care locuiește o femeie, în vârstă de 50 de ani.

Incendiul a fost stins de pompierii militari din cadrul Detașamentului Caracal, fiind distrus în totalitate doar covorașul, fără a se produce alte pagube.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Caracal, bănuit de comiterea celor întâmplate. Față de acesta, în data de 05 aprilie a.c., Judecătoria Caracal, a emis un Ordin de Protecție, pe o perioadă de 6 luni, prin care i se interzicea dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri față de femeia care locuiește în apartamentul respectiv ori de locuința acesteia.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de _distrugere_ și _încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse_ , fiind continuate cercetările.

Totodată, în cursul aceleiași zile, pe numele bărbatului, polițiștii au emis o Ordonanță de Reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propunere de arestare preventivă.