HALUCINANT: Bătrână atacată în propria casă, la un pas să fie VIOLATĂ! Agresorul, lăsat în LIBERTATE!

autor: Iulia Blondea // 14 05 2021 // 385 Vizualizari

Caz halucinant în județul Gorj! O bătrână a trăit un adevărat calvar. Un individ de 32 de ani a intrat în casă peste femeie, a agresat-o și a încercat să o violeze. Ulterior, individul a furat 30 de grame de bijuterii de aur și a fugit. A fost identificat de polițiști, dar, după ce a fost audiat, a fost lăsat în libertate.

”La data de 13 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că în seara zilei de 12 mai a.c., un localnic a pătruns, fără drept, în locuința mamei sale, de 56 de ani,  din comuna Aninoasa și a încercat să o violeze.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în seara zilei de 12 mai a.c., în timp ce femeia de 56 de ani se afla la domiciliu, în locuința sa a pătruns un localnic de 32 de ani, care ar fi împins-o pe un fotoliu și i-ar fi solicitat să întrețină relații sexuale cu el.  Femeia s-a împotrivit, a încercat să anunțe poliția, însă bărbatul i-a luat telefonul pentru a o împiedica și, ulterior, a părăsit locuința femeii.

Totodată, persoana vătămată a observat că din locuință i-au fost sustrase aproximativ 30 de grame de bijuterii din aur.

Persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Gorj pentru examinare, fiind constatat faptul că nu necesită zile de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol și furt calificat, în care se continuă cercetările pentru întregirea probatoriului și luarea măsurilor legale.”, a transmis IPJ Gorj.