Greblă a donat sigla

autor: tv sud // 31 03 2014 // 2.688 Vizualizari

Consiliul Local Târgu Jiu a preluat, astăzi, cu titlu gratuit, de la Toni Mihail Greblă, judecător la Curtea Constituțională, drepturile asupra siglei clubului Pandurii. Fostul senator figura printre deținătorii înregistrați la Oficiul de Stat de Invenții și Mărcia emblemei “Pandurii Târgu Jiu 1962”, alături de Marin Condescu, Dumitru Popa şi Lavinia Matei.

Fostul senator a pus la dispoziția Consiliului Local Târgu Jiu drepturile deținute de el asupra siglei clubului de fotbal Pandurii.  Consiliul Local a votat astăzi preluarea tututor prerogativelor deținute de Toni Mihai Greblă, care deține, în prezent, funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Proprietarul acestor drepturi, Toni Mihail Greblă a arătat, în cererea depusă, că a înregistrat la OSIM emblema pentru a o proteja împotriva unei posibile folosiri în scopuri oneroase. Mai mult, acesta a mai precizat că nu are pretenții financiare sau de altă natură rezultând din folosirea emblemei.

Primarul speră ca și ceilalți acționari să procedeze în același mod.

Emblema “Pandurii Târgu Jiu 1962” mai este deținută de Marin Condescu, Dumitru Popa şi Lavinia Matei. Pe adresa clubului de fotbal a sosit de curând o solicitare din partea lui Dumitru Popa, prin care-i chema la negocieri pe reprezentanții echipei.