Frig și ploi de Paște

autor: tv sud // 29 04 2016 // 982 Vizualizari

Începând de astăzi, în Oltenia vremea a devenit instabilă. Precipitatiile vor cădea pe zone extinse și vor fi semnificative cantitativ. Temperaturile vor inregistra o scădere, iar vantul va avea intensificări de scurtă durată. Metorologii avertizează că în Oltenia frigul și vremea rea se va mentine inclusiv de Paște.

Incă din timpul nopții cerul a devenit noros, vântul a avut intensificări, iar precipitatiile si-au facut apariția pe arii extinse. Temperaturile se vor situa astăzi intre 15 -20 de grade.

Sâmbătă instabilitatea va continua , iar ploile vor fi insemnate cantitativ. Temperaturile se vor mentine scăzute, avand valori între 16 – 21 grarde Celsiuc.
Nici pentru ziua de Paște nu se anunță o imbunătățire a vremii, pentru că în majoritatea zonelor Olteniei va ploua. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 15 – 20 de grade, iar minimele se vor situa în intervalul 8-12 Grade Celsius.

Conform specialiștilor racirea din această perioadă este una obisnuită, pentru că în fiecare an, cu o precizie aproape matematică acet lucru se intamplă spre sfarsit de aprilie.