FOTO/VIDEO: Filmat în timp ce VANDALIZEAZĂ o mașină cu TOPORUL

0
0

Un tânăr de 34 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost surprins în timp ce distruge o maşină. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare, iar reacţia Poliţiei nu a întârziat să apară.

O filmare postată pe contul de Facebook „Ai parcat ca un bou Vâlcea”, surprinde un bărbat la bustul gol în timp ce distruge cu un topor o maşină, într-o parcare.  Incidentul s-a petrecut duminică seara, într-o zonă centrală, de lângă Piaţa Simian, a municipiului Râmnicu Vâlcea. Imaginile îl arată pe bărbat în timp ce loveşte cu furie partea metalică a maşinii: capotă, aripi laterale, plafon etc, dar şi geamurile, farurile, iar fotografiile postate în comentarii arată starea finală a autoturismului.    La un moment dat apare în imagini un alt bărbat, are loc un scurt dialog între aceştia, iar apoi, tânărul cu toporul îşi continuă planul, neperturbat.

În urma acestei întâmplări, Poliţia Vâlcea a anunţat că distrugătorul este nimeni altul decât fiul proprietarului maşinii.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unui video, în care un bărbat distruge o maşină, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, un bărbat, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unor stări de agitaţie, a distrus cu un obiect tăietor autoturismul tatălui său. În continuare se efectuează cercetări”.

Până la această oră, proprietarul nu a depus nici o plângere la Poliţie.

Sursa – adevărul.ro

627x0 (1)

627x0