FOTO | ȘOC! DIRECTORI din Primăria Tg-Jiu obligați fiecare la câte 1 MILIARD…

autor: Micky N. // 09 06 2021 // 327 Vizualizari

Ieri, 8 iunie a.c., Tribunalul Gorj s-a pronunțat în dosarul privind contestațiile mai multor funcționari din Primăria Tg-Jiu împotriva deciziilor de imputare a unui prejudiciu de câteva miliarde de lei vechi.

În concret, cei care au formulat contestațiile și au pierdut ieri procesul sunt: CRISTEA NARCISA VIRGINIA, IONESCU MARIUS VALENTIN, RĂDUŢOIU CONSTANTIN și JILĂVEANU IONUŢ.

Conform unor surse tvsud.ro, speța privește prejudiciul imputat directorilor de către actualul primar în funcție, Marcel Romanescu, pentru niște plăți a unor contracte ilegale.

Soluția pe scurt a instanței: “Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârtei UAT municipiul Tg-Jiu şi respinge acţiunile promovate de reclamanţii Ionescu Marius-Valentin, Jilăveanu Ionuţ şi Cristea Narcisa Virginia împotriva UAT municipiul Tg-Jiu ca fiind formulate împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite acţiunea promovată de reclamantul Brînzan Doru şi anulează în parte dispoziţia nr. 2723 din 30.10.2017 emisă de primarul municipiului Tg-Jiu numai în ceea ce priveşte recuperarea de la reclamantul Brînzan Doru a sumei de 100.275,6 lei reprezentând cotă parte din prejudiciu şi a sumei de 13.352 lei reprezentând cotă parte de majorări/dobânzi şi penalităţi. Respinge ca neîntemeiate acţiunile formulate de reclamanţii Ionescu Marius-Valentin, Jilăveanu Ionuţ, Răduţoiu Constantin şi Cristea Narcisa Virginia în contradictoriu cu pârâtul primarul municipiului Tg-Jiu. Constată că reclamantul Brânzan Doru nu a solicitat acordarea de cheltuieli de judecată în prezenta cauză. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicarea sentinţei, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, azi, 08.06.2021.”

Informații în curs de actualizare…

5D19A207-8DE2-47EA-81C7-8983867D7BDA