(FOTO) S-a aruncat în gol de la etajul șase! Momentul, surprins de martori!

autor: Iulia Blondea // 13 06 2021 // 322 Vizualizari

Un bărbat de 40 de ani a fost surprins în timp ce s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc. S-a întâmplat la Arad.

La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii, pompierii și un echipaj SMURD.

Polițiștii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc și s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SMURD însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

De altfel, surse de la faţa locului au declarat că înainte de a se arunca, bărbatul s-ar fi înjunghiat în abdomen cu un cuțit avut asupra sa.

“Astăzi, în jurul orei 17.37, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un bărbat se află pe acoperișul unui bloc cu 6 etaje având un cuțit în mână și amenințând că se omoară. La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii, pompierii și un echipaj SMURD.

Polițiștii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc și s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SAJ însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

Din verificări a reieșit ca este vorba de un bărbat de 32 de ani din municipiul Arad acesta nefiind în evidențe cu boli psihice.″, se arată într-un comunicat transmis de autorităţi.

arad