FOTO | MOREGA – ATAC DUR LA ADRESA PREFECTULUI DE GORJ! “Oare știe unde este UATAA…MOTRU?”

autor: Micky Nimară // 11 10 2021 // 203 Vizualizari

Este de notorietate faptul că municipiul Motru trece de o bună perioadă de timp prin momente extrem de dificile în ceea ce privește situația UATAA.

La ultima rectificare bugetară municipalitatea a primit 0 lei din partea guvernului, motrenii riscând să “facă frigul” în case, în plină pandemie Covid-19.

Ulterior, primarul Cosmin Morega a adresat mai multe adrese de ajutor către instituțiile statului inclusiv către Prefectura Gorj însă, aici se pare că s-a lovit de o altă barieră – Prefectul Iacobescu Petrică.

În această seară, cu puțin timp în urmă, primarul Cosmin Morega a răbufnit împotriva prefectului de Gorj și îi cere demisia.

“În urma declarațiilor iresponsabile ale subprefectului cu atribuții de Prefect ar fi cazul să meargă la pensie de urgență….#demiterea este chiar o urgență.

După “rezolvarea” ambroziei din comuna Dănești,rezolvarea pandemiei(ne apropiem de 8 la mie media pe județ)a venit timpul energiei termice pe care domnul Iacobescu Petrică M.chiar nu o pricepe.

Oare știe unde este UATAA…MOTRU?

Responsabilitate 0 exact ca suma alocată de Guvern pentru UATAA.

Este singura soluție … #demiterea să poată analiza mai bine fișa postului.” a transmis Primarul Municipiului Motru – Cosmin Morega.

99601EC7-9365-42F2-8D51-085606D0D6AF