FOTO | Maratonul vaccinării la Turceni, Rovinari și Novaci! Mesajele organizatorilor…

autor: Micky N. // 15 05 2021 // 247 Vizualizari

Parlamentarii PNL de Gorj au organizat vineri o amplă campanie pro-vaccinare în Turceni, Rovinari și Novaci. 

“Ca să reușim să rămânem primii în lupta cu pandemia, trebuie să continuăm cu tenacitate. Am organizat astăzi un maraton al vaccinării în Turceni, Rovinari și Novaci. Împreună cu deputații Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingina, cu sprijinul primarilor Cristina Cilibiu , Robert Dorin Filip și Dumitru Leuștean, am convins sute de oameni, mulți colegi de partid, să se vaccineze.

Am încredere că mulți gorjeni ni se vor alătura în perioada următoare pentru că miza este extrem de importantă: o viață normală, fără mască, cu o economie puternică și școli deschise!” a comunicat senatorul Ion Iordache.

Cristina Cilibiu – primar Turceni:

“Noi ne am vaccinat, va așteptăm și pe dumneavoastră!” #vaccinare #imunizare #sanatate

Deputatul Gheorghe Pecingină transmite că:

“Am fost astăzi la Rovinari, Turceni și Novaci in centrele unde se desfășoară programul de vaccinare împotriva COVID 19. Am profitat de ocazie și am discutat cu cetățenii despre importanța revenirii la o viață normală, iar singura soluție este vaccinul. Lucrurile se îndreaptă spre făgașul normal, urmând ca de mâine să fie eliminate o parte a restricțiilor. Este încă o dovadă că actualul Guvern, în ciuda perioadei grele prin care trecem, a luat cele mai bune măsuri pentru siguranța populației. #impreunainvingempandemia”

Robert-Dorin Filip, primarul orașului Rovinari:

“Alături de parlamentarii de Gorj  ai Partidului Național Liberal, domnii Dan Vâlceanu, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină, am participat la o acțiune de conștientizare a importanței vaccinării împotriva Covid-19.

Ne-au fost alături mai mulți cetățeni, consilieri ai PNL Rovinari și angajați ai Primăriei Rovinari,  care fie s-au vaccinat astăzi, fie au dorit să se implice în campania de conștientizare asupra importanței imunizării în masă.

Acțiunea a avut rezultatul așteptat, iar până diseară se vor vaccina la Centrul de vacinare de la Rovinari, peste 100 de persoane, depășind cu mult media zilelor anterioare.

Sunt sigur că lucrurile se vor îndrepta treptat, până la revenirea la normalitate. Mâine facem primul pas. Cu unele excepții, cum ar fi  piețele, târgurile sau stațiile mijloacelor de transport, vom putea circula fără mască de protecție în aer liber.

Tot de mâine sunt ridicate restricțile de circulație pe timp de noapte, iar magazinele vor putea reveni la programul normal.

Suntem pe drumul cel bun și pentru asta vă mulțumesc tuturor pentru implicare!” se arată în postarea lui Robert-Dorin Filip, primarul orașului Rovinari.

Deputatul Dan Vîlceanu:

“Consider că autoritățile locale trebuie să se implice în promovarea campaniei de vaccinare așa cum o fac în campania electorală. Să vorbească cu oamenii, dacă pot sa le dea explicații, sa le elimine temerile și cel mai important, să facă tot ce le stă în putință ca vaccinul sa ajungă la ei.

Un astfel de primar este Dumitru Leuștean. Suntem împreună la Novaci și vorbim cu oamenii.

Este o cursă contra-cronometru pentru a scăpa de pandemie, o cursă în care trebuie să facem vaccinul anti-COVID cât mai mulți și cât mai repede. Avem o datorie față de oameni în această perioada grea și trebuie să ajungem la porțile lor nu numai pentru a le cere votul, ci și pentru a le explica cât de importantă e sănătatea lor și că putem rămâne sănătoși numai dacă prevenim boala. De această dată  COVID 19, care a omorât aproape 30 de mii de români.

Le mulțumesc colegilor mei pentru implicare.  Vom continua să mergem în județ să vorbim cu oamenii despre importanța vaccinării.” a transmis și deputatul Dan Vîlceanu

B771D7A8-8C53-417B-A477-CCD66E9163CA10EB4D15-8D2F-41E0-82F2-076C0FD957554A4B5925-6A65-4D7F-BA19-7CD387C26CE26B1AD428-B648-40FB-A562-8CD85120CE15AA5038E2-911A-4B50-87FF-AEC455C1D776