FOTO: Jandarmii din Gorj, la datorie în minivacanța de 1 iunie, pentru menținerea climatului de siguranță publică. Sfaturi pentru cetăţeni

autor: Emanuel Cozmulescu // 30 05 2020 // Vizualizari

“Jandarmii gorjeni vor executa în această minivacanţă de 1 Iunie, misiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul activităţilor recreative care vor avea loc în judeţul Gorj.
Pentru a gestiona toate situaţiile, toate efectivele disponibile din cadrul unităţii au fost direcţionate către structurile de ordine publică, fiind planificate în misiuni specifice de ordine şi siguranţă publică,vizând respectarea reglementărilor legale de prevenire şi combatere a faptelor antisociale.
Jandarmii din structurile de pază şi protecţie instituţională vor executa misiunea la obiectivele din judeţ aflate în responsabilitatea jandarmilor gorjeni.
Jandarmii montani din Rânca, Runcu şi Tismana vor fi prezenţi pe traseele turistice montane, unde vor informa şi îndruma turiștii să respecte limitările impuse de măsurile pentru prevenirea şi combaterea noului coronavirus și pentru a lua măsuri adecvate pentru prevenirea oricăror incidente nedorite.
Reamintim obligaţia cetăţenilor de a face picnic doar în zonele indicate pentru astfel de activităţi, să supravegheze focul în permanenţă, şi de a arunca deşeurile doar în locurile special amenajate.
Jandarmeria montană recomandă turiştilor din zonele turistice Rânca, Runcu sau Tismana, să nu se aventureze pe traseele turistice fără a avea un echipament adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică şi să folosească traseele montane marcate corespunzător.
Jandarmeria Gorj, cu siguranţă, pentru fiecare!”, a transmis IJJ Gorj.

FB_IMG_1590831175009

FB_IMG_1590831177406

FB_IMG_1590831182436

FB_IMG_1590831185134