FOTO | INSCRIERI PE BANDĂ RULANTĂ în ”partidul lui Dragnea”! ȘOC ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ…

autor: Micky Nimară // 21 09 2021 // 526 Vizualizari

Anunțul fostului șef al PSD, Liviu Dragnea, a generat brusc un șoc în rândul opiniei publice și al scenei politice, ritmul alert de adeziuni de înscriere în APP dovedind interesul populației pentru un partid nou.

La nici 48 de ore de la anunțul lansării platformei, numărul membrilor înscriși în APP  este de aproape 100.000 și se află pe un trend puternic ascendent.

Invitat cu două seri în urmă la Realitatea Tv, fostul “om politic numărul 1 al României” – denumit așa de presa americană în anul 2017, Liviu Dragnea, a făcut dezvăluiri cutremurătoare în rândul actualilor politicieni.

Ce spune Dragnea despre noul partid APP

”Prin octombrie am vorbit cu Codrin (Stefanescu – n.r.). A venit des la mine și m-a ajutat enorm. Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid, care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care nu au curaj, de acoperiți, de tot felul de interese care distrug un partid sau îl lasă la 20%. Am zis că sunt de acord și îl voi sprijini cu tot ceea ce știu eu să se întâmple acest partid”.

”Principalul obiectiv îl reprezintă bunăstarea românilor și este animat de patriotismul economic. Nu este un partid naționalist, xenofob, antieuropenist sau antiatlantic. Dimpotrivă”

”Alianța pentru patrie” s-a născut din ”lacrimi, din deznădejde și din suferință, dar și din speranțe că încă se mai poate recupera România”  a transmis Liviu Dragnea la postul Realitatea Tv.

Cum vede Liviu Dragnea actuala opoziție și putere din țară

„Ce este acum in Romania este o dictatura a lui Iohannis, este vizibil pentru orice om de buna credinta. Se manifesta in felul asta. Exista aceasta structura de guvernare, coordonata de Iohannis, ajutat de PSD coordonat si el de Iohannis. Doresc sa predea Romania, bucata cu bucata, teren cu teren, domeniu cu domeniu

Doresc sa ia comisioane din ce in ce mai grase pe sumele cheltuite. Nu s-a dat explicatie ce s-a intamplat cu zecile de miliarde de euro imprumutate in acesti ani

Pentru Iohannis, obiectivul este protectie personala. Iohannis a inteles ca Romania este o tara test in care nimeni nu este protejat. Cazul Basescu este un caz izolat, stie multe lucruri, nu s-au repezit pe el insa i-au macelarit familia.”, a mai declarat Dragnea.

APP – INSCRIEI ÎN RITM ALERT

Astăzi, 21 Septembrie a.c., numărul membrilor înscriși în APP, este de aproape 100.000, în nici 48 de ore de la lansarea platformei.

Acest fapt denotă că o bună parte a populației își dorește un nou partid pe scena politică autohtonă, fiind nemulțumiți de “oferta politică” de până acum.

Interesant de observat este și câți membrii PSD sau și de la alte partide se vor muta la APP.

Liviu Dragnea a anunţat că va sprijini “cu toată experienţa” sa Alianța pentru Patrie și are ca obiectiv “bunăstarea românilor” şi este animat de “patriotism economic”.

183FC8DA-E90D-4F23-94BA-086B9035E22A AC55A79E-7BEA-40DB-8582-7CC9D2892660