FOTO. Cum au sărbătorit liberalii gorjeni 148 de ani de PNL

- Advertisement -

Membrii ai filialei PNL Gorj au marcat miercuri seară 148 de ani de PNL în fața Culei Tătărescu de la Curtișoara. Vezi galerie foto jos! La eveniment au fost invitați și au participat și oameni de afaceri din județ, medici, avocați, oameni de cultură și profesori.

De asemenea, în paralel, Asociația culturală Tătărescu, în parteneriat cu PNL Gorj, a vernisat “Expoziția foto-documentară „Gheorghe Tătărescu – un destin în fața istoriei”.

“Ca exemplul Brătienilor, al lui Kogălniceanu sau al lui Tătărescu să ne rămână tuturor adânc întipărit în minte, tinerii liberali au împărțit gorjenilor pliante cu istoria PNL.

Tot astăzi, Guvernul l-a numit în funcția de prefect pe colegul nostru, Iulian Popescu , căruia îi urăm un mandat plin de realizări!

Mesajul președintelui PNL Gorj, Ion Iordache : „Curaj, liberali gorjeni! Este vremea unității și a asumării! Este vremea să punem toți umărul să facem din județul nostru ce a fost odată și mai mult decât atât!  La mulți ani, liberali! La mulți ani, gorjeni!.”, se arată într-un comunicat transmis de PNL Gorj.

Articole recente