FOTO | A părăsit Pro România Gorj! Mihai Prunariu: “Luni o sa iau și eu o decizie!”

autor: Micky N. // 15 05 2021 // 302 Vizualizari

Marinela Strâmbulescu, intrată de doar câteva luni în Pro România Gorj, a decis ieri să se retragă din acest partid. Marinela Strâmbulescu este cunoscută pentru implicarea ei activă în protecția mediului.
Actualul coordonator interimar al formațiunii politice, Mihai Prunariu, pare și el dezamăgit de actuala situație și a anunțat că luni va lua o decizie. Probabil afirmația acestuia a fost făcută în contextul intenției sale de retragere .

“Începând de astăzi, 14.05.2021, am luat decizia să nu mai fac parte din Pro România Gorj! Singura mea rațiune pentru implicarea în activitatea politică rămânând nevoile Gorjului și ale gorjenilor! Este un act asupra căruia am cumpănit în ultimele zile! Sunt un om activ și îmi voi continua proiectele din partea societății civile! Lupta mea nu se oprește aici! Cred în Gorj la fel cum cred în mine însămi!” este mesajul transmis de Marinela Strâmbulescu.

În replică la mesajul Marinelei Strâmbulescu, Mihai Prunariu a comentat că:

“ E un regret ca oameni care au ceva de spus, se retrag din politica.

E un semnal pentru actuala clasa politica.

Ce, cum, de ce?

Luni o sa iau și eu o decizie!

Ma bucur ca am făcut echipa, chiar și pentru scurt timp. Ai tot respectul și considerația mea! Weekend liniștit!”

Este cunoscut faptul că la nivelul Pro România Gorj mai mulți membrii au solicitat de la începutul anului sprijin în vederea angajării deoarece nu aveau o situație financiară prea bună sau erau șomeri. Unora dintre ei li s-au oferit posturi și au fost angajați, altora încă nu.
Un exemplu de “caz rezolvat” este cel al lui Ratcu Vasile, numit membru în CA la Transloc Tg-Jiu.