Femeie cu copii, dată dispărută

autor: Marinel // 17 06 2021 // 102 Vizualizari

A fost alertă în județul Gorj după dispariția unei femei cu doi copii. Concubinul femeii, tatăl copiiilor, a sunat la 112 și a anunțat poliția de dispariția celor trei. Oamenii legii au aflat că gorjeanca a plecat de acasă și a dormit o noapte la o mănăstire. A doua zi, a plecat și a fost de negăsit. Polițiștii i-au găsit pe cei trei poe raza orașului Turceni.

Un bărbat de 49 de ani, din comuna Bolboși, a sunat la 112 și a alertat poliția cu privire la faptul că iubita lui a fugit de acasă cu cei doi copii. La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri, femeia a plecat împreună cu cei doi minori de la locuința din comuna Bolboși și a mers la mânăstirea din aceeași localitate, unde a rămas cazată până în dimineața zilei curente, când au părăsit lăcașul de cult către o destinație necunoscută.
Femeia și copiii au fost găsiți de polițiști.
Polițiștii monitorizează familia și încearcă să afle dacă femeia a fugit de acasă din cauza bătăilor primite de la soț, fiind efectuate cercetări în acest sens.