Fără victorie acasă

autor: tv sud // 31 03 2014 // 2.734 Vizualizari

Pandurii rămâne fără nicio victorie pe teren propriu de la reluarea campionatului. Echipa gorjeană a pierdut, în prelungiri, meciul disputat pe teren propriu, cu CFR Cluj, echipă care nu cunoscuse gustul victoriei. La fel ca şi cu Chiajna si Ceahlăul, CFR Cluj şi-a revenit cu Pandurii. La final, suporterii au scandat demisia şi numele fostului antrenor Petre Grigoraş.

Situaţie tensionată la Pandurii, după meciul pierdut acasă cu CFR Cluj. Suporterii su scandat din nou demisia, iar antrenorul Cristi Pustai a vorbit pentru prima dată de o despărţire amiabilă.
CFR a fost încurajată la Târgu Jiu de o o galerie formată din 15 persoane. 5000 de suporteri au fost prezenţi în tribunele Stadionului Municipal, deşi intrarea a fost liberă.

Meciul a fost unul dintre cele mai anoste din tot campionatul, fără faze de poartă, cele două echipe rezumându-se să se blocheze reciproc. CFR a dominat în prima parte a meciului, dar fără să pună în pericol poarta apărată de Gliwa. Singura ocazie de a înscrie din prima repriză a aparţinut echipei noastre. Atacantul argentinian Giusti a scăpat singur spre poartă, dar mingea şutată de el s-a lovit de braţul portarului Felgueiras.

Repriza a doua a fost tot la fel de anostă ca şi prima, cu toate că Pandurii a început mai bine. Introducerea lui Nistor a adus un plus în faza de construcţie, dar ocaziile nu au apărut. Meciul se îndrepta spre un rezultat alb, când, în prelungiri, CFR a beneficiat de o lovitură liberă. Aproape toţi clujenii s-au dus în careul nostru, iar Piccolo a reuşit să marcheze cu capul de lângă poartă. La final, spectatorii au scandat «Demisia» şi numele lui Petre Grigoraş. Antrenorul clujenilor, Vasile Miriuţă, a fost felicitat chiar de suporterii pandurilor.

Căpitanul CFR-ului în acest meci, Vasile Maftei, a spus că victoria de la Târgu Jiu e un început pentru echipa sa.

Antrenorul Vasile Miriuţă a declarat că echipa sa a meritat victoria, cu toate că a avut o singură ocazie din care a şi marcat.

Antrenorul Cristi Pustai a fost dezamăgit de jocul echipei sale, dar şi de rezultat.

Antrenorul Cristi Pustai a spus că e mai greu să joci pe teren propriu, decât în faţa propriului public.

Pandurii a ratat şansa de a trece peste Dinamo în clasament, care a remizat cu Petrolul. Echipa gorjeană rămâne pe locul 6, la două puncte în spatele câinilor roşii.