Falşii inspectori, puşi în libertate

0
0

Decizie neaşteptată în cazul bucureştenilor, care s-au dat inspectori de la OPC! Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti i-au pus aseară în libertate pe cei patru impostori, obligându-i doar să nu părăsească ţara. Totul după ce marţi au reuşit să păcălească mai mulţi comercianţi din Turburea, cărora le-au cerut şpagă pentru bunăvoinţa de a trece cu vederea peste neregulile depistate.

Doar 24 de ore au stat în arest cei patru bucureşteni care au crezut că vor da lovitura la Gorj, dacă se vor recomanda drept inspectori de la Protecţia Consumatorilor şi vor cere şpagă sub pretextul că vor renunţa la amenzi. Aseară, după ore în şir de audieri, au aflat de la procurori că sunt liberi ca pasările cerului.

Printre impostorii demascaţi de unul dintre comercianţii păcăliţi s-a aflat şi o femeie, care a susţinut că este nevinovată. Ceilalţi trei bucureşteni n-au scos o vorbă despre cele întâmplate.

Atât femeia din capitală, cât şi cei trei complici sunt cercetaţi pentru înşelăciune şi riscă să stea până la 15 ani după gratii.