Energia, la testul adevărului

autor: tv sud // 31 08 2012 // Vizualizari

Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Târgu Jiu, participă în aceste zile la Cupa Politehnica, cel mai puternic turneu amical al verii pentru olteni.

Cupa Politehnica se desfăşoară în sala “Constantin Jude” pe 31 august şi 1 septembrie. Astăzi are loc prima reuniune, iar mâine se desfăşoară două sesiuni. Energia debutează în compania sârbilor de la Proleter Zrenjanin, iar sâmbătă, trupa lui Andrieş joacă cu Kecskemet şi Politehnica Timişoara.

Deşi ar mai fi nevoie de întăriri la linia de nouă metri, Liviu Andrieş nu crede că va mai veni cineva.

Singur pe postul de inter stânga, Ciprian Şandru este surpriza plăcută a pregătirilor. De voie, de nevoie, Andrieş trebuie să se bazeze pe tânărul său jucător şi speră ca acesta să suplinească cu brio plecarea lui Păiuş.

Aflat la al treilea sezon consecutiv pe banca Energiei în Liga Naţională, Liviu Andrieş nu renunţă la stilul său de joc bazat pe apărare agresivă şi contraatac. Echipa este construită pe aceste principii de joc. Fanii pot vedea Energia la lucru la Târgu Jiu, abia înainte de startul campionatului, când va avea loc un ultim turneu de pregătire.