Energia, învinsă la ea acasă

0
0

Energia Pandurii Târgu Jiu și-a arătat limitele la Memorialul „Gheorghe Davițoiu”, ultima verificare înaintea startului Ligii Naționale de handbal masculin. CS Caraș Severin a fost din nou o nucă prea tare pentru gorjeni, ca și la Reșița, și s-a impus clar în finala turneului. Energia a terminat pe doi, cu foarte mulți jucători cu probleme medicale.

Energia s-a luptat din greu cu divizionarele A invitate la Târgu Jiu, Extrem Baia Mare și Steaua, de care a trecut cu ceva emoții, la trei respectiv două goluri diferență. Testul final, cu singura echipă de Ligă Națională, CS Caraș Severin, a fost, însă ratat. Fără Asoltanei, Enache, Ilieș, Vali Popescu și Cărăgui, cu Mledenciu accidentat la jumătatea reprizei secunde și Apolzan eliminat, Energia a pierdut categoric în fața echipei lui Aihan Omer, scor 25-33.

CS Caraș Severin a câștigat Memorialul de la Târgu Jiu, iar echipa gazdă s-a clasat pe locul doi. Steaua a cîștigat finala mică cu Extrem și a terminat pe podiumul competiției amicale.

Organizatorii au oferit și titluri individuale lui Irimescu, Caraș Severin, pentru golgheterul turneului, Dragnea, de la Energia, pentru cel mai tehnic jucător și Țenghea, Steaua, pentru cel mai bun portar.

Liviu Andrieș s-a declarat mulțumit, în special de pregătirea fizică a echipei.

Energia Pandurii a disputat 14 jocuri de verificare în această vară, cu un bilanț de 10 victorii, un egal și trei înfrângeri. Sâmbătă, trupa gorjeană debutează în noul sezon de Liga Națională, acasă, cu CSM Ploiești.