Drăgușin a depus jurământul de prefect. Iordache: “Popescu, unul dintre cei mai performanți prefecți”

- Advertisement -

Hotărârea de Guvern privind numirea lui Virgil Drăgușin în funcția de prefect al județului Gorj a fost publicată seara trecută, iar astăzi, a avut loc ceremonia de învestire a acestuia în funcție. Liberalul Drăgușin îl înlocuiește pe Iulian Popescu, care a demisionat după 10 luni de mandat datorită candidaturii pentru fotoliul de primar al Târgu Jiului, la alegerile din 9 iunie.

 

Astăzi, la Instituția Prefectului Gorj, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de prefect al județului a lui Virgil Drăgușin. În prezența șefilor deconcentratelor din Gorj, acesta a depus jurământul.

La finalul ceremoniei, Drăgușin a ținut un mic discurs prin care anunța faptul că este pregătit să înfrunte toate provocările ce vin la pachet cu această funcție. De altfel, cel numit să conducă Prefectura Gorj a mai ocupat, în trecut, și funcția de subprefect.

Fostul prefect, Iulian Popescu, s-a declarat onorat să ocupe funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu timp de 10 luni. Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, a ținut să menționeze că, în opinia sa, Popescu a fost unul dintre cei mai performanți prefecți pe care i-a avut județul.

În declarațiile de presă susținute la finalul ceremoniei de învestire, noul prefect a declarat că una din prioritățile sale este reprezentată de buna organizare a alegerilor locale și europarlamentare.

Drăgușin a ocupat mai mulți ani la rând funcția de director adjunct al Direcției de Agricultură Gorj, și de două ori a ocupat fotoliul de subprefect al județului.

Articole recente