Disperare după o descoperire șocantă

autor: tv sud // 13 11 2015 // 1.055 Vizualizari

Revoltă după descoperirea terifiantă din Parcul ”Nicolae Romanescu”, din Craiova! Părinții elevei care a fost găsită în stare de putrefacție, în urmă cu trei luni, nu au primit nici până acum rezultatul anchetei făcute de procurori. Singurul răspuns a fost că Alexandra Goghez era sănătoasă când a decedat. Mama minorei spune că nu va avea liniște până când nu va afla dacă fiica ei a fost ucisă.

Tânăra de 17 ani locuia în comuna doljeană Goiești. Adolescenta a decis ca, pe timpul vacanței de vară, să lucreze la o terasă din Parcul „Nicolae Romanescu“. Pe 28 iulie, aproape de miezul nopții, a plecat de la serviciu, iar de atunci nimeni nu a știut nimic de ea. Eleva a fost găsită moartă de un trecător, care a sunat imediat la 112.

La trei luni după descoperirea șocantă, părinții fetei susțin că ancheta bate pasul pe loc.

Procurorii le-au oferit un singur amănunt. Alexandra nu avea probleme de sănătate.

Și vecinii sunt revoltați.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au precizat că se continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările în care a decedat eleva Colegiului „Gheorghe Chițu“ din Craiova , dar și pentru identificarea autorului. Trupul fetei a fost găsit în stare avansată de degradare, fiind devorat de câinii din parc. Este luată în calcul și varianta unui viol, înainte de crimă.