Descinderi la petrecerea primarului din Farcasesti

- Advertisement -

Primar liberal, amendat cu 1.500 de lei! Este vorba despre Constantin Drăgoescu, primarul din Fărcășești, care și-a sărbătorit victoria la alegerile locale cu o petrecere la un restaurant din Bîlteni, petrecere la care au participat aproximativ 200 de persoane, între care și liderii de la județ. Mascații au spart petrecerea primarului.

Când era în toi, petrecerea a fost spartă de mascați care au intervenit și au oprit cheful. Primarul liberal a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că nu a respectat regulile impuse în pandemia de coronavirus.
”La data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au luat măsura sancționării contravenționale față de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Fărcășești, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”, a transmis IPJ Gorj.
Autoritățile atrag atenția oamenilor să respecte regulile impuse în starea de alertă pentru că pericolul de răspândire a noului coronavirus este unul uriaș.

Articole recente