Contre între Aldescu și Cotruna

autor: tv sud // 31 03 2016 // 3.118 Vizualizari

Directorul de la DGASPC Gorj, Dumitru Cotruna, a răspuns acuzațiilor liderului de sindicat, Cristi Aldescu. Acesta spune că orice control este binevenit si că sindicaliștii sunt supărați că nu-și pot exercita influența asupra angajărilor care se fac în cadrul direcției. Contruna a mai declarat și că nu este normal ca angajații nemulțumiți să nu încerce să-și rezolve problemele întâi pe plan intern.

Management defectuos și lipsa materialelor destinate activității sunt doar două dintre reproșurile aduse de liderul de sindicat, Cristian Aldescu, la adresa conducerii DGASPC Gorj.

Problemele semnalate ieri de liderul de sindicat, Cristian Aldescu, nu sunt confirmate de conducerea direcţiei.

Contruna spune că nu este prima dată când Aldescu face presiuni asupra conducerii instituției pentru că ar avea interese personale.

Consiliul Județean Gorj va trebui sa tranșeze situația creată în DGASPC desi conducerea institutiei o vede mai mult ca pe o problema de comunicare.

Directia de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj este cea mai mare instituție din subordinea Consiliului Județean Gorj, cu peste 1200 de angajați și 700 de beneficiari.