Continuă războiul în Bîlteni

autor: tv sud // 30 06 2015 // 2.688 Vizualizari

Gestul pe care l-a făcut prefectul județului Gorj, în cazul de la Bâlteni a fost catalogat tendențions de liberali. Ei au interpretat că ordinele au fost trimise cu întârziere favorizând astfel numirea social democratului, Nicolae Lungan.

Liberalii au fost nemulțumiți de faptul că ordinele au fost trimise de prefect prin poștă și nu prin fax, așa cum s-a mai întâmplat.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Alin Văcaru a explicat de ce a trimis ordinele din poștă.

Tot ieri, Dan Vâlceanu l-a numit pe Alin Văcuaru ca fiind “un băiețel în pantaloni scurți” care acționează la comanda președintelului Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Copreședintele PNL mai spunea ieri că instituțiile statului nu și-au făcut datoria în această situație. Alin Văcaru i-a răspuns astăzi liderului PNL.

Social democratul Nicolae Lungan a fost ales pentru preluarea atribuțiilor de edil atâta vreme cât Gheorghe Păsărin și Dumitru Oprea se află în arest la domiciliu. Întâlnirea dintre consilierii locali de la Bîlteni a avut loc ieri duminică. Opt aleși locali de la PSD, PNL și PP DD au votat în unanimitate numirea social democratului Nicolae Lungan.