Continuă protestele la RAAN

0
0

Serie de proteste la Regia Autonomă pentru Activităti Nucleare din Drobeta Turnu Severin. Alti o sută de angajati ai platformei Romag Prod, au urmat exemplul celor 250 de colegi, care au pichetat în curtea unității ieri după-amiază. Pentru că nu au primit lichidarea pentru luna septembrie, oamenii au refuzat să muncească. Totodată, toți spun că se tem din ce în ce mai mult pentru locurile de muncă.

Salariaţi ar fi trebuit să intre în tură la ora 7, dar au refuzat şi au rămas la intrarea pe platforma Romag Prod. Lor li s-au alăturat şi angajaţii care au ieşit din tura a III-a.

În curtea Combinatului a fost chemat liderul Sindicatului Romag Prod, însă nici el nu a avut soluții.

Protestul a durat aproximativ două ore. Alţi aproximativ 250 de salariaţi ai RAAN, din cadrul platformei Romag Termo a RAAN au organizat un miting de protest ieri după-amiază, în zona Crişan din Drobeta Turnu Severin. Angajaţii nu au primit salariile pe luna septembrie, iar bonurile de masă sunt restante din luna iulie. Compania a intrat în insolvenţă în seprembrie anul trecut, iar până acum nu a fost prezentat un plan de reorganizare. Creditorii pot oricând să ceară falimentul companiei întrucât planul de plăţi nu a fost respectat.