Continuă numărătoarea lui Tomescu

0
0

Manu Tomescu continuă demersurile în mediul online pentru a încerca rezolvarea problemelor cu care se confruntă CEO.

„Au trecut 130 de zile de când parlamentarii au depus jurământul în actualul Parlament.

Numărătoarea noastră continuă și între timp se pare că am mai pierdut încă 1000 de locuri de muncă din C.E.O și din Oltenia !
Desigur că 1000 de locuri de muncă mai puține, este o pierdere pentru noi toți și parcă nu ne mai trezim din acest coșmar în care an de an acest supliciu se repetă !
Oare când se va termina acest coșmar și când va începe să fie bine și pentru noi, minerii și energeticienii din C.E.Oltenia !?
Toate privirile și speranțele noastre se îndreaptă spre cei care conduc destinele acestei națiuni, adică Parlamtarii României, Președintele României și Guvernul României, iar la începutul acestei luni am participat la o dezbatere într-o comisie din Camera Deputaților, acolo unde unde ni s-au adus adevărate omagii, nouă minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia, și energiei electrice produsă de noi, pe bază de cărbune.
Ne-am întors acasă iar împreună cu colegii mei din Sindicatul Energia Rovinari și din celelalte sindicate din FNME, ne-am hotărât să abordăm toți factorii de decizie din județul Gorj, și împreună cu cei din conducerea C.E.Oltenia și cu reprezentanții celor 4 federații sindicale reprezentative, să se întrunească periodic (măcar o dată pe lună), să stea la aceeași masă și să stabilească obiective pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă C.E.Oltenia și implicit pentru salvarea locurilor de muncă din această companie.
Ne-am întâlnit cu toți acești factori de decizie din județul Gorj și de la toți am primit acceptul și promisiunea că vor participa la această inițiativă a noastră și se vor implica pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă C.E.Oltenia.

P.s Eu personal consider că mi-am făcut datoria față de colegii și membrii noștrii de sindicat și menționez că nu țin să particip la întâlnirile acestui „Comitet de Criză”.
Sunt bucuros că am reușit să obținem promisiunea lor că vor sta la aceeași masă, că am reușit să îi sensibilizăm și să-i punem împreună și că Președinții și Vicepreședinții celor 4 federații sindicale reprezentative la nivel de C.E.Oltenia împreună cu Membrii Directoratului, vor etala toate problemele companiei noastre, și nevoile minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia”, a scris Tomescu pe Facebook.