Consultații pulmonare gratuite. Campania “Respiră Sănătos”, în Vladimir

- Advertisement -

Asociația Bolnavilor de Cancer organizează campania “Respiră Sănătos”, eveniment în cadrul căruia medicii specialiști de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Runcu vor consulta gratuit localnicii din comuna Vladimir. Evenimentul va avea loc în data  de 19 februarie, în Centrul de zi “Scoica” din satul Andreești.

 

Astăzi, în Gorj, peste 10.000 de pacienți sunt înregistrați în cadrul Secției de Oncologie a SJU Gorj. Doar în ultimul trimestru al anului 2023, în județ au apărut 196 de cazuri noi de cancer, din care 13 sunt de cancer bronhopulmonar. Având în vedere faptul că cele mai multe cazuri noi sunt înregistrate în mediul rural, campania ce oferă informații și consultații gratuite se va desfășura în mediul rural, în staul Andreești al comunei Vladimir.

Dragi vladimireni, ne dorim să vă fim alături și de această dată cu specialiști în domeniu pentru a avea grija de starea dumneavoastră de sănătate. Evenimentul organizat de către ABC Gorj va avea loc în data de 19.02.2024, la orele 14:00, în cadrul Centrului de zi ,,Scoica” (Andreești). Vă așteptăm în număr cât mai mare! Pentru noi, sănătatea este cel mai important lucru, iar prevenirea bolilor și promovarea sănătății devin din ce în ce mai importante. Obiectivul nostru în întâlnirea ce va urma este reducerea numărului de decese ce pot fi prevenite în fiecare an prin creșterea nivelului de conștientizare și de informare cu privire la această afecțiune.”, a transmis Marius Vijulan, viceprimarul comunei Vladimir.

Articole recente