Ciurel și Călinoiu, la București

autor: tv sud // 02 09 2014 // Vizualizari

Călinoiu și Ciurel merg la București! Președintele Consiliului Județean și managerul Complexul Energetic Oltenia vor întâlni miercuri toți factorii de decizie pentru complex. Pe ordinea de zi a discuțiilor vor fi abordate toate problemele cu care se confruntă compania începând de la cadrul legislativ, până la imposibilitatea recuperării datoriilor istorice de la societăți cu capital de stat.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, va merge, din nou, la București, pentru a discuta problemele Complexului Energetic Oltenia. De această dată va participa la discuții împreună cu managerul companiei, Laurențiu Ciurel.

În cadrul întâlnirii se vor dezbate toate problemele majore cu care se confruntă Complexul Energetic Oltenia. La discuții vor fi și reprezentanții instituțiilor care vitregesc CEO prin neplata datoriilor.

Reprezentanții sindicatelor nu au fost invitați la discuții, pentru că aceastea nu vizează siguranța locurilor de muncă, menținerea lor fiind deja garantată de Guvern.