Ciobani pacaliti de o afacerista

0
0

O targujianca de 63 de ani a ajuns in arestul politiei dupa ce anul trecut a reusit sa pacaleasca mai multi ciobani din Crasna si Polovragi. Femeia lucra cu intermediari care adunau miei pentru tarile arabe, insa nu le-a mai dat oamenilor banii pe animale. Fara animale si fara bani ciobanii au sesizat politia, iar pe 17 mai femeia a fost retinuta 24 de ore, astazi fiind prezentata Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

feneia de 63 de ani a reusit sa pacaleasca patru ciobani. Aceasta le-a castigat increderea dupa ce a cumparat mieii si de la alti crescatori de oi din zona carora le-a facut plata la cateva zile. Pe incredere, ciobanii i-au dat targujiencei peste 200 de miei, care le-a promis ca in cateva zile le va da si banii. Crescatorii de oi au ramas cu paguba, deaorece nici acum, la aproape un an, femeia nu le-a mai dat banii. Cazul a fost preluat de oamenii legii, iar afacerista a fost retinuta pentru 24 de ore În data de 17 mai sub acuzatia de inselaciune. astazi a fost prezentata procurorilor din Novaci cu propunere de arestare preventiva.

cel mai probabil mieii ciobanilor din Crasna si Polovragi au ajuns în tarile arabe, iar recuperarea banilor de la targujianca este aproape imposibila.