Cioban reţinut pentru sex cu o minoră

autor: tv sud // 31 10 2012 // Vizualizari

Încurcate sunt căile iubirii! Un bărbat de 31 de ani, din Mehedinţi, care lucra ca cioban la o familie din Dăneşti, a ajuns aseară în beciul poliţiei gorjene, după ce a petrecut o zi fierbinte, cu o fată de 14 ani, din Vaslui. Astăzi, bărbatul a scăpat de cătuşe, după ce oamenii legii au stabilit că minora a venit de bunăvoie la întâlnire, cu trenul.

Poliţiştii s-au autosesizat, după ce i-au văzut pe cei doi de mână, pe stradă, în comuna Dăneşti. Atunci când au fost luaţi la întrebări, tinerii au recunoscut că şi-au dat întâlnire la Gorj şi nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. A fost de-ajuns ca bărbatul de 31 de ani să recunoască faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu minora, pentru ca oamenii legii să-l ducă în arest. Adolescenta a venit la Gorj cu trenul şi şi-a întâlnit iubitul la Târgu-Jiu, după care au plecat împreună la Dăneşti.

În timp ce fata de 14 ani a fost trimisă acasă, în comuna Epureni, din Vaslui, bărbatul a fost pus astăzi în libertate, fiind cercetat în continuare pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu o minoră. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la trei la zece ani.