Ce nu s-a văzut la TV la cununia Deliei

autor: tv sud // 31 08 2012 // Vizualizari

Au radiat de fericire, dar au avut şi momente de stângăcie. Cântăreaţa Delia Matache şi afaceristul Răzvan Munteanu au ajuns cu mari emoţii la Poarta Sărutului, în faţa ofiţerului de stare civilă şi au cerut indicaţii în stânga şi-n dreapta pentru ca totul să fie ca la carte. Şi buchetul a pus-o în dilemă pe artistă. Ziua pentru cununia civilă a fost aleasă absolut întâmplător.

După ce s-a aşezat aşa cum trebuie, Delia a ţinut morţiş să o aibă alături pe mama sa.

Cuprinşi de emoţii, tinerii care au devenit soţ şi soţie au ascultat toate indicaţiile ofiţerului de stare civilă, mai ales când a venit vorba de sărut şi îmbrăţişări.

Emoţionată a fost şi socra Deliei, care le-a pregătit o masă tradiţională la Turburea. Ioana Munteanu aşteaptă cu nerăbdare să fie din nou bunică şi vrea să-şi crească nepoţii la ţară, pe meleaguri gorjene.

Tatăl lui Răzvan a vorbit mai mult despre Delia.

Delia a arătat că este străină de tradiţiile de măritiş şi când a venit vorba de buchetul de flori, pe care ar fi vrut să i-l arunce, în glumă, actorului Mihai Bendeac.

De ce au ales să se cunune civil într-o zi de joi?

Cu toate că se afla la cununia civilă, Delia nu şi-a ignorat fanii şi a acceptat să facă poze cu toţi, dar în mare grabă.

Aseară, după petrecerea în familie de la Turburea, Delia şi Răzvan au plecat în capitală.