Cazați pe banii primăriei la hotelul lui Râmescu

autor: tv sud // 31 07 2013 // Vizualizari

Primăria Motru, prin intermediul Consiliului Local, era mână în mână cu afaceristul Mihai Râmescu. Consilierii motreni au votat alocarea de fonduri pentru organizarea Zilelor Orașului, o parte din bani mergând către hotelul lui Râmescu, pentru cazarea invitaților. Declarațiile aparțin consilierului Ilie Petrescu.

Consilierul municipal de la Motru, Ilie Pentrescu, a făcut o serie de de declarații în cadrul Emisiunii ”Ora adevărului”, care scot la iveală o legătură între autoritățile locale de la Motru și afaceristul Mihai Râmescu. Atunci când s-a votat bugetul alocat ”Zilelor Orașului Motru”, o parte din bani s-a alocat pentru cazarea oaspeților chiar la hotelul omului de afaceri Mihai Râmescu, care funcționa ilegal.

Petrescu susține că a stat departe de aceste ilegalități și a refuzat să participe la ședințele de consiliu local în care s-au votat proiectele de hotărâre. În ceea ce îi privește pe colegii săi de la PPDD, din Consiliul Local Motru, și aceștia s-au abținut.

”Petrescu este un nenorocit”, a declarat Dorin Hanu, primarul de la Motru, care neagă existența unor înțelegeri cu omul de afaceri. Acesta susține că niciodată nu a cazat pe cineva în hotelul lui Mihai Râmescu.

Petrescu a mai declarat că s-a abținut și la ședința în care s-a votat autorizarea  hotelului lui Mihai Râmescu, deoarece știa că este o ilegalitate.