Carambol la Târgu Jiu

autor: tv sud // 30 09 2013 // 3.171 Vizualizari

Patru autoturisme au fost avariate, iar două persoane au ajuns la spital. Acesta este bilanțul unui eveniment rutier produs duminică pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Târgu Jiu.

Un șofer de 63 de ani din Novaci este responsabil de rănirea a două persoane și distrugerea a patru autoturisme. Asta pentru că, potrivit primelor cercetări ale poliției, șoferul neatent ar fi schimbat brusc direcția de deplasare și a virat la stânga de pe banda unu pe banda doi, fără să se asigure corespunzător. În acel moment, mașina pe care șoferul de 63 de ani o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa în aceiași direcție. De aici a urmat un șir de tamponări, pentru ca la final polițiștii să constate că patru autoturisme vor avea nevoie de reparații serioase. Șoferul vinovat de producerea accidentului în lanț a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest.

În momentul primului impact, două persoane aflate într-unul dintre autoturisme au suferit răni grave și au fost transportate de urgență la spital.

Martorii aflați prin împrejurimi au sărit ca arși la auzul unui zgomot puternic.

Pompierii militari au fost chemați să scoată victimele din autoturismul grav avariat.

Polițiștii veniți la fața locului au efectuat primele cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.