Captură impresionantă de petarde confiscate

- Advertisement -

Zeci de kilograme de petarde au fost confiscate de polițiștii mehedințeni. Suspecții sunt doi tineri care vindeau ilegal peste 50 de kilograme de articole pirotehnice. Aceștia s-au ales cu dosar penal.

Se apropie sărbătorile de iarnă, perioadă în care unii vor să facă bani rapid și ilegal din vânzarea de petarde. Aceștia le cumpără fără documente și le vând la fel, prejudiciind astfel statul. Însă, polițiștii mehedințeni sunt vigilenți și reușesc să-i prindă. De această dată, le-a picat în plasă doi tineri de la care au confiscate nu mai puțin de 56 de kilograme de articole pirotehnice.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat doi bărbați de 20, respectiv 29 de ani, care dețineau fără drept articole pirotehnice din categoria F2. 56 de kilograme au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de orice operațiune cu articole pirotehnice efectuată fără drept. ”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Oamenii legii vor intensifica controalele pe această tematică și în perioada următoare. Sunt vizați, în special, agenții economici care comercializează petarde.

Articole recente