Candidatura lui Moșoiu, contestată

autor: tv sud // 28 04 2016 // 639 Vizualizari

Candidatura lui Vasile Moșoiu la Primăria Drăguțești este contestată de mai mulţi contracandidaţi. Irinel Ungureanu afirmă că nu este legal ca Moșoiu să candideze din nou, în condițiile în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Reprezentanții Prefecturii Gorj îi atrag și ei atenția lui Moșoiu că ar putea fi revocat din nou din funcție, în cazul în care cazierul său nu este curat.

Vasile Moșoiu și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea administrației locale de la Drăguțești, chiar dacă a fost revocat din funcția de edil după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Reprezentanții Prefecturii Gorj avertizează asupra faptului că, în cazul în care Moșoiu ar câștiga alegerile, atunci ar putea fi revocat din nou.

Fostul primar din Drăguțești, Irinel Ungureanu, nu înțelege cum Moșoiu mai are dreptul să candideze și a făcut o contestație în acest sens la Tribunal.

Candidatul ALDE la Primăria Drăguțești, Nelu Popescu, nu vrea să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale.

Moșoiu nu se teme însă că ar putea să-și piardă mandatul de primar, chiar dacă a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Moșoiu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.